Buggies Unlimited Golf Cart Troubleshooting Text Support

1984 EZGO 3 WHEEL CART

1984 EZGO 3 WHEEL CART

Postby ragzz » Mon Aug 21, 2006 10:39 pm

I AM HAVING A PROBLEM WITH MY 1984 EZGO. IT PULLS TO THE LEFT VERY BADLEY. FROM WHAT I CAN TELL NOTHING IS BENT (AT LEAST WITH THE NAKED EYE) THERE ARE 2 ADJUSTERS (I THINK) AND HAVE TRIED ADJUSTING EVERY WAY I CAN TO NO EVAIL.CAN ANYONE HELP?
ragzz
 
Posts: 3
Joined: Mon Aug 21, 2006 10:31 pm

Postby caddiemaster » Mon Aug 21, 2006 10:41 pm

Remove the front wheel and axle assembly and try reversing it.
User avatar
caddiemaster
 
Posts: 9135
Joined: Mon Nov 07, 2005 7:22 pm
Location: Monroe, La

Postby ragzz » Mon Aug 21, 2006 10:47 pm

TRIED THAT AND EVEN PUT ON NEW TIRE TODAY BECAUSE THE OLD ONE WAS WORE SO BAD
ragzz
 
Posts: 3
Joined: Mon Aug 21, 2006 10:31 pm

Postby caddiemaster » Mon Aug 21, 2006 10:58 pm

Does cart lean? And last have you pulled front fork out and examined it? It may be bent.
User avatar
caddiemaster
 
Posts: 9135
Joined: Mon Nov 07, 2005 7:22 pm
Location: Monroe, La

Postby ragzz » Mon Aug 21, 2006 11:39 pm

IT DOES SEEM TO LEAN.BUT IT SEEMS TO BE THE HOLE CART NOT JUST THE FRONT END.LOOKING AT THE FRONT IT DOES LEAN TO THE RIGHT.(WHICH MIGHT PULL TO THE LEFT)? I HAVENT PULLED THE FORK OFF I JUST TOOK MEASUREMENTS ALL AROUND IT AND DIDNT FIND ANYTHING THAT WASNT THE SAME ON BOTH SIDES.
ragzz
 
Posts: 3
Joined: Mon Aug 21, 2006 10:31 pm


Return to EZGO Electric

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests